מסבא איציק ועד ״נוי השדה״ - נוי הדס, דור שלישי למשפחת חקלאים וחקלאית גאה, מספרת את הסיפור שמאחורי ״נוי השדה״, על החלום להגיע אליכם הביתה עם המשלוח המושלם, כזה שאתם מקבלים במהירות האפשרית ומרגישים כאילו קטפתם את התוצרת בעצמכם, ועל ירקות ופירות טריים ויפייפים שמגיעים ישירות אליכם מהשדות והמטעים הנפלאים של ארצנו.עוד עלינו >>
פירות וירקות טעימים במיוחדמסבא איציק ועד ״נוי השדה״ - נוי הדס, דור שלישי למשפחת חקלאים וחקלאית גאה, מספרת את הסיפור שמאחורי ״נוי השדה״, על החלום להגיע אליכם הביתה עם המשלוח המושלם, כזה שאתם מקבלים במהירות האפשרית ומרגישים כאילו קטפתם את התוצרת בעצמכם, ועל ירקות ופירות טריים ויפייפים שמגיעים ישירות אליכם מהשדות והמטעים הנפלאים של ארצנו.עוד עלינו >>
לביבות ברוקולי ויוגורט1.מכניסים למעבד מזון בצל סגול, בזיליקום ופרחי ברוקולי וטוחנים עד דק (אחרת נרגיש את חיות הברוקולי, לא שזה רע, אבל תמיד יהיו אלה שפחות יאהבו ולכן נטחן). 2.מכניסים לקערה את הירקות הטחונים ומוסיפים... << להמשך המתכון
רושטי עם תרד מוקפץ וביצת עין1. מקלפים את תפוחי האדמה וגוררים גס. 2. מכניסים את תפוחי האדמה המגוררים לקערה ושוטפים בהרבה מי ברז קרים, מסננים ושוטפים, שוב מסננים עד שהנוזלים שיורדים מהמסננת חוזרים להיות שקופים. 3. סוחטים את השבבים << להמשך המתכון
מרק ירקות שורש1.מחממים את שמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. 2.מוסיפים את כל ירקות השורש החתוכים ומערבבים היטב 3-4 דקות, עד שהירקות מצופים בשמן ובתבלינים. << להמשך המתכון
מרק ברוקולי בריא1.קוצצים דק שום, בצל וסלרי. 2.לאחר מכן, חותכים גזר וברוקולי לקוביות קטנות. 3.בסיר גדול מחממים שמן זית ומאדים את הבצל והסלרי כ-10 דקות. << להמשך המתכון
מרק בצל צרפתי קלאסי1.חותכים את הבצלים לפרוסות דקות ומאדים אותם בסיר גדול. 2.במקביל, קולים את הקמח במחבת נפרדת עד שהופך לחום. 3.כשהבצל מקבל גוון ענברי מוסיפים את החמאה והקמח הקלוי לסיר ומערבבים... << להמשך המתכון
בואו לבקר בסניפים שלנו
לרשת "נוי השדה" 15 סניפים יפהפיים ברחבי הארץ, כולל שני סניפי אאוטלט ייחודים עם תוצרת חקלאית טרייה,
איכותית וטעימה, שמגיעה מהחקלאים הטובים ביותר בכל יום מחדש.