לביבות פירה וכמהין

לביבות פירה וכמהין
מאת מאת השף עומר מילר, מעדניית Deli Ray 28/09/20
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
15
רמת קושי
קל

מצרכים:

8 תפוח אדמה קלופים
2 ביצים
1-2 כפות שמן כמהין
קורט מלח

אופן ההכנה


  1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך, מסננים את כל המים ומעבירים  את תפוחי האדמה דרך מסננת דקה, על מנת לקבל מרקם חלק.

  2. מקררים את הפירה ומוסיפים מלח, ביצים ושמן כמהין.

  3. מחממים שמן במחבת טפלון ומטגנים לביבת ניסיון, כדי לבדוק את מידת היציבות והטעם.

  4. יוצרים לביבות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על ניר סופג.

תגיות:
תוספות

מצרכים שתוכלו לרכוש פה