סביצ׳ה צמחונית

סביצ׳ה צמחונית
מאת אדווה רויז 17/05/23
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
8
רמת קושי
קל

לסלט:

חצי אננס
1 פפאיה כתומה
1 אבוקדו בשל
חצי צרור כוסברה
2 מלפפונים
1 פלפל צ׳ילי אדום
4 צנונית
פרחי מאכל

לרוטב:

2 כפות שמן זית "נוי השדה"
מיץ מלימון שלם
1 כפית דבש
חצי כפית ג'ינג'ר טרי
4 פינגר ליים או גרידת לימון
1 כף שמן שומשום
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה


  1. חותכים לקוביות קטנות את האננס, פפאיה, אבוקדו, מלפפונים, צנוניות וצ'ילי אדום.

  2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.

  3. משלבים את מרכיבי הסביצ׳ה עם הרוטב.

  4. מעבירים לרינג חלק מהתערובת, מחכים דקה ומרימים את הרינג.

  5. מקשטים מסביב בפרחי מאכל.

תגיות:
תוספות

מצרכים שתוכלו לרכוש פה