סלט סלק ותפוחי עץ

סלט סלק ותפוחי עץ
מאת שף רותם צוצו 16/08/21
2.7 כוכבים (3 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
6
רמת קושי
קל

מצרכים ל-6 סועדים

3 סלק אדום
3 תפוחי עץ גרנד סמיט
8 גבעולי בצל ירוק
50 גרם אגוזי מלך
2 לימונים
2 כפות שמן זית "נוי השדה"
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה


  1. מבשלים את הסלק למשך שעה וחצי, או בסיר לחץ 40 דקות.

  2. אחרי הבישול מקלפים את הסלק מתחת למים קרים וחותכים לקוביות.

  3. מקלפים את התפוחי עץ וחותכים לקוביות באותו הגודל של הסלק ומוסיפים לסלט.

  4. קוצצים את הבצל הירוק לטבעות דקות ומוסיפים לסלק ותפוח עץ.

  5. שוברים את אגוזי המלך לגודל הרצוי שאוהבים ומוסיפים לסלט.


 
תגיות:
סלטים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה