סלט שומר ותפוזים של השף עומר מילר
מאת השף עומר מילר, למעדניית Dely Ray 31/03/22
מצרכים
לסלט:
4 שומרים פרוסים דק
2 תפוזים
10 זיתי טאסוס מגולענים
1/2 פלפל צ'ילי אדום פרוס דק
1/4 כוס פיסטוק קלוי קצוץ
1/4 כוס שמיר קצוץ
לוינגרט:
מיץ מחצי תפוז סחוט טרי
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן זית
מלח
הטיפ של נוי
על מנת להכין את הוינגרט המושלם, יש להוסיף את שמן הזית באיטיות תוך כדי ערבוב.
אופן ההכנה
- פורסים את השומר לפרוסות דקות.
- שמים את השומר הפרוס בקערה עם מים קרים.
- מקלפים את התפוז בעזרת סכין ומפלטים פלחי תפוז.
- קוצצים את השמיר.
- מכינים את הוינגרט (מומלץ בצנצנת שיהיה קל לערבוב).
- מסננים את השומר, ומערבבים את כל מרכיבי הסלט, מוסיפים את הוינגרט, מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים.