סלמון ברוטב סילאן תפוזים

סלמון ברוטב סילאן תפוזים
מאת שף רותם צוצו 16/08/21
5 כוכבים (1 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
6
רמת קושי
קל

מצרכים ל-6 סועדים

חצי דג סלמון טרי
2 חבילות כוסברה
3 פלפל כתום
3 פלפל אדום
1 חבילה של ברוקולי טרי
1 מארז צמד פטריות
20 עגבניות שרי מיקס
6 שיני שום
2 בקבוקים של רוטב סילאן תפוזים

אופן ההכנה


  1. קוצצים את הכוסברה ומסדרים במגש.

  2. חותכים לסלייסים דקים את הגמבות ומפזרים מעל הכוסברה.

  3. מפרידים את הברוקולי מהגבעול ומפזרים בתבנית ביחד עם הירקות.

  4. חותכים את הפטריות לרבעים ומוסיפים למגש הירקות.

  5. חותכים את השרי לחצאים ומוסיפים למגש הירקות.

  6. חותכים את הדג למנות, כל פרוסה בערך 180 גרם, עובי 3 אצבעות ומסדרים במגש מעל כל הירקות.

  7. מוזגים את הרוטב בשווה מעל כל הירקות והדג ומערבבים.

  8. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 25 דקות.

תגיות:
דגים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה