פירות מקורמלים עם גלידה וניל

פירות מקורמלים עם גלידה וניל
מאת שף רותם צוצו 16/08/21
4.2 כוכבים (5 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
6
רמת קושי
קל

מצרכים ל-6 סועדים

3 תאנים
4 אפרסקים
3 אגסים
4 גבעולים של טימין טרי
3 כפות גדושות של דבש
2 כפות שמן קוקוס
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה


  1. שוטפים את הפירות וחותכים לשניים.

  2. טובלים את הפירות ברוטב ומסדרים במחבת / סיר (שמתאים לתנור) כשהחלק הפנימי של הפרי נוגע בתחתית.

  3. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית עד שהמיץ של הפירות מגיר והחלק התחתון מתקרמל מעט ואז הופכים את הפירות לצד השני.

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-15 דקות.

  5. מגישים לצד גלידה בטעם וניל ושופכים מהרוטב שבמחבת מעל.

תגיות:
קינוחים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה