טאבולה כרובית

טאבולה כרובית
מאת אדווה רויז 18/05/23
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
8
רמת קושי
קל

מצרכים

לסלט:

חצי כרובית לבנה
חצי כרובית סגולה
חצי ברוקולי
צרור כוסברה
3 גבעולי סלרי
2 שיני שום

לרוטב:

מיץ מלימון שלם
3 כפות שמן זית "נוי השדה"
1 כפית מלח שטוחה

ליוגורטחינה:

חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס מים קרים
2 כפות גדושות יוגורט
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה


  1. חולטים את הכרוביות והברוקולי במים רותחים עם מלח, כחצי שעה.

  2. עם סכין או בפומפיה מגרדים את הכרוביות והברוקולי.

  3. קוצצים דק את הכוסברה, סלרי ושום.

  4. מתבלים את הסלט במיץ מלימון שלם, שמן זית ומלח.

  5. במקביל קולים במחבת על אש בינונית, שקדים עד להשחמה.

  6. מערבבים בקערה נפרדת, את כל רכיבי רוטב היוגורטחינה.

  7. מרכיבים את הסלט: שופכים בתחתית צלחת גדולה מרוטב היוגורטחינה, מעל מוסיפים את הסלט המתובל ומפזרים מעל שקדים קלויים.

תגיות:
סלטים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה