מרק כתום

מרק כתום
מאת נוי השדה 25/01/22
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
6
רמת קושי
קל

מצרכים:

1 כף שמן זית
4 שיני שום
חצי ס”מ שורש ג’ינג’ר
3 גזרים
כ-600 גרם דלעת
1 בטטה מתוקה גדולה
1 שורש פטרוזיליה
חצי כוס עדשים כתומות
חצי כפית כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
1 ליטר מים
1 שמנת לבישול 15%
שמן זית "נוי השדה"

אופן ההכנה


  1. חותכים גס את הירקות הכתומים.

  2. בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים כדקה את הג'ינג'ר והשום.

  3. מוסיפים את כל הירקות ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.

  4. מוסיפים מים ואת כל התבלינים מלבד מלח ופלפל.

  5. כשהמים רותחים מוסיפים את העדשים.

  6. מביאים לרתיחה שנייה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.

  7. טוחנים את המרק, מוסיפים מלח, פלפל ושמנת לבישול.

  8. מבשלים 5 דקות נוספות.

תגיות:
מרקים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה