מתכון לתבנית בקוטר 24 ס"מ.
- מערבבים היטב את חומרי בסיס העוגה ומשטחים בתחתית התבנית.
- מקציפים את השמנת המתוקה, חלב, פודינג, סוכר ותמצית וניל, עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים יוגורט וגבינה ומערבבים בתנועות קיפול.
- משטחים את הבלילה על הבסיס ומכניסים למקרר להתייצבות ל-4 שעות לפחות. מומלץ להכין לילה לפני.
- ועכשיו החלק הכיפי: מקשטים את העוגה ממיטב פירות ארצנו: פירות יער, ענבים בצבעים, קיווי, משמשים, נקטרינות, פרחים אכילים וכל מה שאתם אוהבים.