עוגת גבינה מקושטת בפירות הארץ

עוגת גבינה מקושטת בפירות הארץ
מאת מירי כהן 30/05/24
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
12
רמת קושי
קל

מצרכים

לבסיס העוגה:

שרוול פתי בר טחון דק
120 גרם חמאה מומסת

למלית העוגה:

2 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
5 כפות סוכר
1 יוגורט קרמי דנונה סקיר בטעם לימון
1 וחצי גבינת סימפוניה שמנת טבעית 16%
כפית תמצית וניל
3/4 כוס חלב

לקישוט העוגה:

פירות יער, ענבים בצבעים, קיווי, משמשים, נקטרינות
פרחים אכילים וכל מה שאתם אוהבים

אופן ההכנה

מתכון לתבנית בקוטר 24 ס"מ.

  1. מערבבים היטב את חומרי בסיס העוגה ומשטחים בתחתית התבנית.

  2. מקציפים את השמנת המתוקה, חלב, פודינג, סוכר ותמצית וניל, עד לקבלת קצף יציב.

  3. מוסיפים יוגורט וגבינה ומערבבים בתנועות קיפול.

  4. משטחים את הבלילה על הבסיס ומכניסים למקרר להתייצבות ל-4 שעות לפחות. מומלץ להכין לילה לפני.

  5. ועכשיו החלק הכיפי: מקשטים את העוגה ממיטב פירות ארצנו: פירות יער, ענבים בצבעים, קיווי, משמשים, נקטרינות, פרחים אכילים וכל מה שאתם אוהבים.

תגיות:
קינוחים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה