9 גזרים צבעוניים
1 סלק אדום גדול
2 ראשי סלרי (שורש סלרי)
2 ארטישוק ירושלמי (600 גרם)
1 שורש פטרוזיליה
10 ענפי טימין (רק העלים)
3 כפות שמן זית
2 כפות שמן קנולה
2 בצלים
1 כף פלפל שחור טחון
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף צ'ילי גרוס
1 כף מלח
2 ענפי רוזמרין
10 שיני שום
20 תפוחי אדמה מיני
1 ליטר מים או עד כיסוי הבשר במים
1 כף שטוחה אורגנו
3 כוסות מים חמים
2 כפות סילאן + 3 כוסות מים חמים