קראמבל תפוח בדבש

קראמבל תפוח בדבש
מאת שף יניב גור אריה 11/09/23
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
8
רמת קושי
קל

מצרכים

למלית התפוחים:

8 תפוחים גרנד סמיט
1/4 כוס מיץ לימון 100% טבעי "יד מרדכי"
1/4 כוס יין אדום מתוק
1/2 כוס אוכמניות או 1/4 כוס צימוקים
1/2 כוס דבש טהור יד מרדכי

להכנת הבצק:

1/2 כוס קמח
1/4 כוס שיבולת שועל
100 גרם אגוזים טחונים
1 כפית קינמון טחון
1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס דבש טהור יד מרדכי

אופן ההכנה


  1. קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים אותם לקוביות קטנות.

  2. מערבבים בקערה את התפוחים עם שאר מרכיבי המלית.

  3. מערבבים את כל מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק במרקם פירורי.

  4. שופכים את המלית לכלים אישיים חסיני חום או לתבנית בקוטר 24 ס"מ.

  5. מפזרים מעל את פירורי הבצק עד לכיסוי מלא של המלית.

  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים עד שהבצק זהוב והמלית מבעבעת (כ-20 דקות לכלים האישיים או 45 דקות לתבנית המשפחתית).

תגיות:
קינוחים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה