- מקלפים את תפוחי האדמה ומגוררים גס יחד עם הזוקיני.
- קוצצים את גבעולי הבצל הירוק.
- מחממים שמן במחבת, לא גבוה מדי אבל גם לא מעט מדי.
- בקערה מערבבים את תפוחי האדמה והזוקיני המגוררים, והביצים עד שהביצים נטמעות בתערובת.
- מוסיפים לתערובת גבינת קשקבל, פירורי לחם מלח ופלפל ומערבבים היטב.
- בעזרת 2 כפות, מעבירים מהבלילה למחבת ומטגנים עד להשחמה בערך 3-4 דקות מכל צד. אם זה קורה מהר יותר והלביבה מתחילה להשחים ממש מהר, סימן שהשמן שלכם חם מדי, יש להנמיך מעט את האש.
- מניחים בצלחת רחבה מרופדת בנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
- מגישים חם, לצד יוגורט עם בצל ירוק.
לא רוצים לטגן?
אפשר לאפות את הלביבות על תבנית תנור עם נייר אפייה, בחום 190 מעלות, למשך 15-20 דקות עד שהן משחימות.