תותים ממולאים בקרם מסקרפונה

תותים ממולאים בקרם מסקרפונה
מאת נוי השדה 09/12/25
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
20
רמת קושי
קל

מצרכים

סלסלת תות שדה של נוי
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 מיכל שמנת מתוקה
2-3 כפות אבקת סוכר (לפי הטעם)
1 כפית תמצית וניל
אבקת סוכר לקישוט
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה

תותים טריים עם קרם קטיפתי ונגיעה של מתיקות - ביס מתוק, רך ומרענן שלא צריך מעבר לזה, קינוח קטן, אלגנטי ובלתי נשכח.

  1. מקציפים יחד מסקרפונה, שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל לקרם חלק ויציב.

  2. חוצים את התותים מהקצה, בצורת איקס מבלי לחתוך עד הסוף.

  3. מזלפים את הקרם לתוך התותים החתוכים בעזרת שק זילוף.

  4. מפזרים אבקת סוכר ומקשטים בעלי נענע.

מצרכים שתוכלו לרכוש פה