דלעת ערמונים במילוי בשר

דלעת ערמונים במילוי בשר
מאת ענת אלישע 11/04/20
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
8
רמת קושי
בינוני

מצרכים

8 יחידות דלעת ערמונים

למילוי:

300 גרם בשר טחון
חצי כוס אורז עגול שטוף ומסונן היטב
1 בצל בינוני קצוץ
1 עגבנייה קלופה וקצוצה
2 שיני שום כתושות
2 כפות קמח מצה
1 כף שקדים טחונים
1 כפית כמון
1 מלח כפית (לפי הטעם)
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף שמן זית

אופן ההכנה


  1. מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי ומרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה.

  2. מערבבים את הבשר יחד על כל חומרי המילוי.

  3. חותכים את החלק העליון של דלעות הערמונים ובעזרת כפית מרוקנים את התוכן של הדלעת וממלאים במילוי.

  4. מברישים את כל הדלעת בשמן זית

  5. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעל זה רדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה ורבע.

  6. מסירים את הניירות מהדלעות, מברישים עם מעט שמן זית וסילאן ואופים עוד 25 דקות עד להשחמה.


 
תגיות:
ממולאים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה