לביבות השדה של השף עומר מילר

לביבות השדה של השף עומר מילר
מאת השף עומר מילר, למעדניית Dely Ray 21/12/20
5 כוכבים (1 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
12
רמת קושי
קל

מצרכים:

2 קישואים מגורדים גס
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים מגורד גס
1 בצל גדול לבן קלוף מגורד גס
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס בצל ירוק קצוץ
חצי כוס שמיר קצוץ
1.5 סלרי אמריקאי קצוץ (עלים + גבעול)
3 ביצים
5 כפות קמח
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה


  1. סוחטים את הקישוא, הבצל ותפוחי האדמה המגוררים, לניקוז הנוזלים העודפים.

  2. מוסיפים את יתר החומרים מערבבים ומתבלים.

  3. מחממים שמן במחבת טפלון ומטגנים לביבת ניסיון, כדי לבדוק את מידת היציבות והטעם.

  4. יוצרים לביבות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

  5. מומלץ להגיש עם טחינה.

תגיות:
תוספות

מצרכים שתוכלו לרכוש פה