אודות נוי השדה
|
משלוחים ואזורי חלוקה
|
שאלות נפוצות
|
דרושים
|
שירות לקוחות
|
סניפים
|
אפליקציה
כניסה לחשבון
שחזור הזמנה
מה מתחשק לכם?
חפש
עגלת קניות
0
₪0
פירות
פירות טריים
פירות קיץ
פירות יבשים
פירות חתוכים
מגשי פירות
ירקות
ירקות גינה
חסות ונבטים
ירק ועשבי תיבול
פטריות ופרחי מאכל
ירקות חתוכים ושטופים
עלעלים רעננים
כשר למהדרין
ירק אורגני
מגשי ירקות
חדש על המדף
חדש בפירות וירקות
חדש במזווה
חדש במקרר
חגי תשרי
פירות וירקות החג
מתבלים וסלטים
למזווה החגיגי
מים ומשקאות
מארחים בסטייל
סיום מתוק
מקרר, חלב וביצים
ביצים
חלב ומשקאות חלב
מעדנים ויוגורטים
יוגורטים ומשקאות חלבון
גבינות למריחה וחמאה
גבינות קשות
גבינות בוטיק
שמנות לבישול ואפייה
פסטות מצוננות
תחליפי חלב וגבינות טבעוניות
קינוחים במקרר ובמקפיא
המאפייה
לחמים וחלות
פיתות, לחמניות וטורטיות
בורקסים ופרעצלים
עוגות ועוגיות
בצקים קפואים ומצוננים
המאפים של נוי
המזווה
שמנים
תבלינים
רטבים
שימורים
ריבות, ממרחים ומחיות
דבש, טחינה וסילאן
פסטות, אורז וקטניות
מוצרים אסייתים
קרקרים ופריכיות
דגני בוקר וגרנולה
קמחים, בישול ואפייה
אגוזים, פיצוחים ופירות יבשים
המעדנייה
גבינות בוטיק
סלטים
חמוצים וזיתים
טופו ותחליפי בשר
קפואים
מנות מוכנות
חטיפים ומשקאות
שוקולדים ומתוקים
עוגיות ועוגות
מלוחים
חטיפי דגנים
חטיפי חלבון ואנרגיה
שתיה קלה ומיצים
תה וקפה
בריאות
מוצרים טבעוניים
מוצרים אורגניים
מוצרים ללא גלוטן
תחליפי חלב וגבינות טבעוניות
טופו ותחליפי בשר
חטיפי חלבון ואנרגיה
לבית ולמטבח
אביזרים לבית ולמטבח
קופסאות אוכל ואחסון
כלי אוכל ואירוח
בקבוקים
חדש!
טקסטיל, נרות ואוירה
מסיבות וימי הולדת
חדש!
ילדים
למסיבות וימי הולדת
חדש!
לקופסת האוכל
לארוחות ילדים
פינוק טעים לילדים
מבצעים
לביבות פירה וכמהין
מאת מאת השף עומר מילר, מעדניית Deli Ray
28/09/20
0 כוכבים (0 מדרגים)
לחצו לדירוג
שיתוף:
Share to Facebook
Facebook
Share to WhatsApp
WhatsApp
Share to Copy Link
Copy Link
מספר מנות
15
רמת קושי
קל
מצרכים:
8 תפוח אדמה קלופים
2 ביצים
1-2 כפות שמן כמהין
קורט מלח
הטיפ של נוי
כל מתכון לביבה קלאסי ניתן להפוך לטבעוני בקלות בעזרת שימוש בקמח חומוס או קמח עדשים כתומות ללא גלוטן, המחליפים את אפקט הביצים והקמח.
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך, מסננים את כל המים ומעבירים את תפוחי האדמה דרך מסננת דקה, על מנת לקבל מרקם חלק.
מקררים את הפירה ומוסיפים מלח, ביצים ושמן כמהין.
מחממים שמן במחבת טפלון ומטגנים לביבת ניסיון, כדי לבדוק את מידת היציבות והטעם.
יוצרים לביבות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על ניר סופג.
תגיות:
תוספות
מצרכים שתוכלו לרכוש פה