מרנג תותים וקצפת של השף עומר מילר

מרנג תותים וקצפת של השף עומר מילר
מאת השף עומר מילר, למעדניית Dely Ray 31/03/22
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
5
רמת קושי
קל

מצרכים:

10-15 נשיקות מרנג
1 ק"ג תותים
200 גרם אוכמניות
1/2 ליטר שמנת מתוקה
5 כפות סוכר לבן

אופן ההכנה


  1. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר.

  2. חוצים את התותים.

  3. מסדרים בקעריות הגשה תותים.

  4. מזלפים בעזרת שק זילוף קצפת.

  5. מניחים 2-3 נשיקות מרנג.

  6. מקשטים באוכמניות ומגישים.

מצרכים שתוכלו לרכוש פה