מרק בצל צרפתי קלאסי

מרק בצל צרפתי קלאסי
מאת נוי השדה 25/01/22
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
6
רמת קושי
קל

מצרכים:

5 בצלים גדולים
2 גבעולי טימין קצוצים
3 עלי דפנה שלמים
100 גרם חמאה
3 כפות קמח
ליטר מים
מלח ופלפל לפי הטעם
גבינת גאודה בקר "משק גל"

אופן ההכנה


  1. חותכים את הבצלים לפרוסות דקות ומאדים אותם בסיר גדול.

  2. במקביל, קולים את הקמח במחבת נפרדת עד שהופך לחום.

  3. כשהבצל מקבל גוון ענברי מוסיפים את החמאה והקמח הקלוי לסיר ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים מים, תבלינים ואת עלי הדפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש נמוכה.

תגיות:
מרקים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה