סלט אנדיב ומנגו

סלט אנדיב ומנגו
מאת שף רותם צוצו 09/08/21
3.7 כוכבים (3 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
6
רמת קושי
קל

מצרכים ל-6 סועדים

חבילה של אנדיב ירוק (עולש)
חבילה של אנדיב אדום
חופן של עלי רוקט
4 יחידות מנגו מאיה
חצי חבילה של בצל ירוק
1 כוס ענבים שחורים
חצי כוס של פקאן סיני
רוטב סילאן

אופן ההכנה


  1. מפרידים את האנדיב מהגבעול, מוסיפים עלי רוקט ומכניסים לקערה.

  2. חותכים את המנגו לקוביות ואת הענבים חוצים לשניים ומוסיפים לאנדיב.

  3. חותכים בצל ירוק באורך של 8 ס"מ ומוסיפים לקערה.

  4. מוסיפים את הפקאן המסוכר ומערבבים הכל ביחד עם הרוטב.

תגיות:
סלטים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה