סלט חסות וגבינת בושה

סלט חסות וגבינת בושה
מאת אדווה רויז 17/05/23
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
8
רמת קושי
קל

מצרכים

לסלט:

חסה קיסר
חסה לליק
סלנובה
1 אפרסק
גליל גבינת בושה
20 גרם שומשום לבן
20 גרם שומשום שחור

לרוטב:

4 דובדבנים
מיץ לימון שלם
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז׳ון
1 כפית חומץ בן יין לבן
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח

אופן ההכנה


  1. מפרידים את החסות לעלים, שוטפים ומסננים את עלי החסות היטב.

  2. מכינים את מרכיבי הרוטב בצנצנת (את הדובדבנים סוחטים כמו לימון) ומשקשקים היטב.

  3. מערבבים את הרוטב עם החסות ופרוסות של אפרסק.

  4. קולים במחבת שומשום שחור ושומשום לבן.

  5. מגלגלים את הבושה בתערובת השומשום הקלוי, שיהיה מצופה לגמרי בשומשום.

  6. חותכים לפרוסות ומניחים מעל הסלט.

תגיות:
סלטים

מצרכים שתוכלו לרכוש פה