סלט כרובית עם חמוציות ושקדים
מאת שף רותם צוצו 16/08/21
מצרכים ל-6 סועדים
לסלט:
2 ראשי כרובית
2 לימונים
שליש כוס שקדים קלופים
שליש כוס חמוציות מסוכרות
6 גבעולים של בצל ירוק
שליש כוס פקאן סיני
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
1 כף מיונז
מיץ מלימון שלם
קורט מלח ופלפל
הטיפ של נוי
שדרגו את שולחן החג שלכם והזמינו ממארזי החג של נוי
אופן ההכנה
- מפרידים לקערה גדולה את הכרובית לפרחים קטנטנים.
- מוסיפים לקערה את השקדים הקלופים והחמוציות.
- שוברים את הפקאנים לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה.
- מכינים את הרוטב, שופכים לקערה, מערבבים טוב טוב ומגישים.