לביבות פירה וכמהין

מאת מאת השף עומר מילר, מעדניית Deli Ray 28/11/21
0 כוכבים (0 מדרגים) לחצו לדירוג
מספר מנות
15
רמת קושי
קל

מצרכים:

8 יח' תפוח אדמה קלוף
2 ביצים
1-2 כפות שמן כמהין
קורט מלח

אופן ההכנה

  1. מבשלים את תפו”א בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך, מסננים את כל המים ומעבירים  את תפו”א דרך מסננת דקה על מנת לקבל מרקם חלק .
  2. מקררים את הפירה ומוסיפים מלח, ביצים ושמן כמהין.
  3. מחממים שמן במחבת טפלון ומטגנים לביבת ניסיון כדי לבדוק את מידת היציבות והטעם.
  4. יוצרים לביבות ומטגנים כ-2 דק’ מכל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על ניר סופג .

המוצרים מחכים לכם כאן

תפוח אדמה גורמה
תפוח אדמה גורמה "דוד משה"
9.9 / לק״ג
כ-2.8 ק"ג במארז
0 מארז
תפוח אדמה גורמה "דוד משה"
9.9 / לק״ג
כ-2.8 ק"ג במארז
תפוח אדמה גורמה "דוד משה"
9.9
כ-2700 גר׳
מארז

כמות: 0
i
ביצי אומגה 3 משק הולנדר (L) 30 יחידות
ביצי אומגה 3 משק הולנדר (L) 30 יחידות
45.9 / למארז
חלמון כתום
0 מארז
ביצי אומגה 3 משק הולנדר (L) 30 יחידות
45.9 / למארז
חלמון כתום
ביצי אומגה 3 משק הולנדר (L) 30 יחידות
45.9
מארז

כמות: 0
i
קמח עדשים אדומות ללא גלוטן
קמח עדשים אדומות ללא גלוטן "תוצרת הטבע"
12.9 / יח'
500 גרם
0 יח'
קמח עדשים אדומות ללא גלוטן "תוצרת הטבע"
12.9 / יח'
500 גרם
קמח עדשים אדומות ללא גלוטן "תוצרת הטבע"
12.9
כ-500 גר׳
יח'

כמות: 0
i
כף מסננת אפורה
כף מסננת אפורה "SOHO"
39.9 / יח'
0 יח'
כף מסננת אפורה "SOHO"
39.9 / יח'
כף מסננת אפורה "SOHO"
39.9
יח'

כמות: 0
i

אולי יעניין אתכם גם