נוי ממליצה להוסיף לעגלה גם
לצמחונים, במקום 500 גרם בשר טחון ניתן להוסיף 3 בצלים קצוצים מטוגנים ו-2 עגבניות קלופות קצוצות.
1.חורצים את הבצלים עד לאמצע ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות. מסננים ומקררים.
2.מערבבים את האורז עם הבשר, הבצל הקצוץ, הצנוברים, חצי קופסת עגבניות מרוסקות, כוסברה ופטרוזיליה קצוצים. מתבלים בפלפל שחור, מלח, בהרט, נגיעת קינמון ומעט שמן זית.
3.מקלפים את הבצלים ומפרקים אותם לגלדים (את הגלדים הנותרים נשמור בצד לרוטב). ממלאים כל עלה בתערובת.
4.מחממים מעט שמן זית בתחתית סיר סוטאז׳.
5.טוחנים או קוצצים במעבד מזון את שאריות הגלדים ומטגנים אותם בתחתית הסיר. מוסיפים רכז רימונים, סוכר חום וסילאן. מקרמלים הכל יחד. מוסיפים חצי קופסת עגבניות מרוסקות.
6.מתבלים במלח, פלפל וקינמון ומסדרים את הבצלים בסיר. מוסיפים כוס מים ועוד רכז רימונים מלמעלה.
7.מבשלים על הכיריים 20-25 דקות, ואז מכניסים לעוד 10 דקות בתוכנית גריל בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
אנחנו רק רוצים לבדוק שהמשלוחים שלנו מגיעים עד אליכם.
חוסכים זמן בהזמנה ומתאמים משלוח מעכשיו
אבל הי, תמיד מוזמנים לסניפים שלנו. רוצים שנגיע גם אליכם? השאירו פרטים.
אנא בחרו שעה למשלוח:
אנא הזינו מספר נייד כדי להתחבר לחשבונכם. אם במקרה המספר לא רשום, תועברו לעמוד הרשמה ❤️ נתראה בפנים!
הרשמה באמצעות
הוראות לאיפוס סיסמא ישלחו למייל
אם כן, אנא הקלידו את מספר הנייד הרשום כחבר מועדון להתחברות, ואם לא, הקלידו מספר נייד להמשך הרשמה בפעם הראשונה
נימצא חבר מועדון במשך להרשמה או בדוק מספר מועדון אחר
חבר מועדון לא קיים המשך להרשמה או בדוק מספר מועדון אחר